Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Greep naar keel blijkt voorlopig laatste actie van Guendouzi bij Arsenal

Laatste update:

Guendouzi kwam in 2018 voor een geschat bedrag van acht miljoen euro exclusief variabelen over van Lorient. Onder toenmalig manager Unai Emery groeide de jonge middenvelder direct uit tot basisspeler en in september 2019 kreeg hij zijn eerste uitnodiging voor de Franse nationale ploeg. Het gedwongen vertrek van Emery en de komst van Arteta veranderde het perspectief voor Guendouzi echter aanzienlijk. .

Hij kwam in zijn eerste twee seizoenen tot 57 optredens in de Premier League, waarin hij 4 doelpunten maakte. Zijn laatste wedstrijd voor Arsenal dateert echter van 20 juni. Guendouzi speelde toen negentig minuten mee tegen Brighton & Hove Albion. Na het laatste fluitsignaal werkte hij tegenstander Neal Maupay tegen de grond, door hem bij de keel te grijpen. Het was de laatste actie van Guendouzi in het shirt van Arsenal

Uitgerekend Neal Maupay, die betrokken was bij de horrorblessure van Bernd Leno, maakt de winnende treffer en dat zorgt voor HEEL VEEL FRUSTRATIES bij Arsenal. ??

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 20 juni 2020

Hoewel hij daarvoor steevast deel uitmaakte van de wedstrijdselectie, hield trainer Arteta hem in alle negentien daaropvolgende wedstrijden, waarvan zeven in de huidige jaargang, buiten de groep. Volgens eerdere berichtgeving uit Engeland is er geen sprake van een slechte verstandhouding tussen de speler en de trainer. Guendouzi voelde echter weinig vertrouwen van Arteta en wil dit seizoen veel aan spelen toekomen, met het oog op het EK.

Clubs als Internazionale, Juventus en Manchester United werden de afgelopen maanden in verband gebracht met Guendouzi. Arsenal stond open voor een definitief vertrek van de 21-jarige middenvelder, maar verhuurt hem dus. "Met Mattéo halen we een speler binnen die, ondanks zijn leeftijd, al bijna zestig wedstrijden aan ervaring in de Premier League heeft", zegt sportief directeur Michael Preetz van Hertha over de krullenbol, die met rugnummer 8 gaat spelen.

Doet Arsenal er goed aan om Mattéo Guendouzi te laten gaan?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
34
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
34
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
4
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties