Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Grensrechter die Andrew Robertson tik verkocht ondervindt nu al de gevolgen

Laatste update:

De eerste helft bij Liverpool - Arsenal werd zondagavond afgesloten met een bizar incident tussen Robertson en de arbitrage. De linksback van Liverpool ging na het rustsignaal verhaal halen bij een van de twee assistent-scheidsrechters, die daar niets van wilde weten en wild met zijn elleboog achteruit zwaaide. Robertson werd geraakt in het gezicht en bleef totaal verbijsterd achter. "Wat is dit? Ik ben zojuist in het gezicht geslagen door de grensrechter!", klaagde Robertson bij het weglopen naar de kleedkamer tegen zijn ploeggenoten.

Hackett, die zelf jarenlang in de Premier League actief was als scheidsrechter, weet niet wat Hatzidakis bezielde. "Ik heb gezocht naar een excuus waarom hij het deed", zegt hij in gesprek met 5 Live. "Was hij misschien bang? Dat moet hij niet zijn, omdat het veld beveiligd wordt met ontzettend veel agenten. Hij reageerde op een manier die niet juist was." Aleksandar Mitrovic van Fulham gaf scheidsrechter Chris Kavanagh vorige maand een duw tijdens de uitwedstrijd tegen Manchester United in de FA Cup. Dat leverde hem een schorsing van acht wedstrijden op.

"Die straf was zelfs nog niet eens zwaar genoeg, dus de eventuele schorsing van Hatzidakis moet vergelijkbaar zijn als hij schuldig wordt bevonden", is Hackett van mening. "Als hij schuldig is, dan is zijn carrière echt in gevaar. Ik zou het goed vinden als de voetbalbond deze situatie nog voor het weekend oplost", aldus de oud-scheidsrechter. Hatzidakis komt dit weekend sowieso niet in actie en Engelse media vragen zich af of de grensrechter überhaupt nog een wedstrijd krijgt dit seizoen.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties