Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Griekse bond deelt levenslange schorsing uit na uitbrengen Hitler-groet

Laatste update:

Katidis maakte zes minuten voor tijd het winnende doelpunt tegen Veria (2-1) en was door de dolle heen. De twintigjarige middenvelder trok uit vreugde zijn shirt uit en bracht vervolgens de alom bekende Hitler-groet, door een hand de lucht in te steken. Op Twitter verschenen er direct veel woedende reacties en de Griekse bond was ook boos. Zondagmiddag werd besloten dat Katidis nooit meer mag worden opgeroepen voor het nationale elftal.

De Griekse bond beschreef het gejuich van Katidis als 'een duidelijke provocatie' die 'alle slachtoffers van het Nazi-regime' beledigde. De middenvelder zelf was zich echter van geen kwaad bewust: "Ik ben geen fascist. Ik had dit nooit in mijn hoofd gehaald als ik had geweten wat dit zou betekenen." Katidis kreeg steun van zijn coach, Ewald Lienen: "Hij is nog jong en heeft helemaal geen politieke ideeën. Ik denk dat hij de groet op het internet heeft gezien zonder daadwerkelijk te weten wat het betekent. Na afloop zat hij in de kleedkamer te huilen na het zien van de reacties."

Bekijk hier de beelden:


-

Meer nieuws

Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
10
Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
193
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
15
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
12
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties