Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Griekse politie reageert: 'Geweld was proportioneel en tegen beide groepen'

Laatste update:

De Mobiele Eenheid was in groten getale aanwezig in het Olympisch Stadion van Athene, maar greep maar met mondjesmaat in. Een aantal fans van de Amsterdammers kreeg wel rake klappen van de politie, dat woensdagmiddag bij monde van een woordvoerder de klachten van Ajax-supporters over excessief geweld ontkracht: "Het geweld was proportioneel en we hebben opgetreden tegen zowel de Ajax- als de AEK-aanhang", laat Theodorus Chronopoulos weten aan het Algemeen Dagblad.

Acht Ajax-fans raakten gewond door het geweld van de Griekse fans of de agenten en de politie probeert nu de identiteit van de AEK-hooligans te achterhalen. Op de vraag waarom het leek alsof de AEK-fans vrij spel hadden in het stadion gaat Chronopoulos verder niet in, maar hij laat wel weten dat de politie-inzet bij de wedstrijd is vergroot na de rellen die op maandagavond plaatsvonden in de stad. Hier waren onder meer supporters van AEK en van rivaal Panathinaikos bij betrokken.

De politie onderzoekt daarnaast of Ajax-supporters aanhangers van Panathinaikos hebben geholpen met het bemachtigen van tickets voor de wedstrijd, al geeft Chronopoulos aan dat er geen aanwijzingen zijn dat de rellen vooraf centraal georganiseerd zijn. Griekse media weten hieraan wel toe te voegen dat er ook hooligans van Partizan Minsk en Wisla Krakau aanwezig waren in de stad. Zij zouden ook een rol hebben gespeeld bij de ongeregeldheden.

Vind jij dat de UEFA AEK Athene en Ajax moet bestraffen na de ongeregeldheden van dinsdagavond?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties