Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Griezmann laat onduidelijkheid voortduren: 'Niet het juiste moment'

Laatste update:

"Het spijt me heel erg. Ik weet dat jullie er allemaal op zitten te wachten, maar ik zal vandaag nog niets zeggen over mijn toekomst. Ik heb de beslissing al wel genomen, maar dit is niet het juiste moment of de juiste plaats om het daarover te hebben. Ik ben rustig en volledig gefocust op het WK. Ik voel me goed en dat is het belangrijkste voor mij", liet hij optekenen.

Barcelona leek enkele maanden geleden nog de nieuwe werkgever te worden van Griezmann en de Catalanen zijn bereid om aan de transferclausule van honderd miljoen euro die hij in zijn contract bij Atlético Madrid heeft staan te voldoen. In de afgelopen weken nemen de geruchten echter toe dat de aanvaller heeft besloten in het Wanda Metropolitano te blijven en los Colchoneros zouden hem zelfs een nieuw contractvoorstel, tegen een jaarsalaris van 23 miljoen euro, hebben voorgeschoteld.

Ploeggenoot Koke gaf eerder op de dinsdag tijdens een persconferentie van de Spaanse nationale ploeg aan te hopen dat Griezmann in Madrid blijft: "We willen dat hij hier doorgaat omdat hij een contract heeft en iedereen blij met hem is. Hij is een complete speler, maar het is zijn beslissing. Als hij blijft zal dat voor veel vreugde zorgen, maar als hij vertrekt gaat het leven ook door."

Denk jij dat Antoine Griezmann volgend seizoen nog voor Atlético Madrid speelt?

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
17
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties