Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Griezmann openhartig: 'Messi zei toen gelijk dat hij zich genaaid voelde'

Laatste update:

"Hij (Olhats, red.) was ooit een belangrijk persoon in mijn leven, maar dat contact is er inmiddels niet meer", benadrukt Griezmann in een uitgebreid interview in het Spaanse televisieprogramma Universo Valdano. "Sinds mijn trouwdag is er overigens al geen contact meer met hem. Ik had hem destijds een uitnodiging gestuurd, maar hij kwam niet opdagen. Toen kwam er gelijk een einde aan de onderlinge band." De Barcelona-aanvaller is ook zeer kritisch op zijn oom Emmanuel Lopes, die zich net als Olhats negatief uitliet over Messi en Barcelona.

"Hij weet helemaal niet hoe de voetbalwereld in elkaar zit", vervolgt Griezmann zijn verhaal. "Maar desondanks is die bewuste journalist erin geslaagd om quotes bij hem op te halen. Ik heb Leo (Messi, red.) gelijk duidelijk gemaakt dat ik nooit met hem praat. Sterker nog, ik heb zelfs zijn telefoonnummer niet eens. Mijn ouders bijvoorbeeld hebben eveneens geen contact met Eric, dus wie praat er nou daadwerkelijk met hem? Met zijn uitspraken veroorzaakt hij veel schade en het zorgt ook nog eens voor problemen in de kleedkamer."

Lionel Messi keihard aangepakt: 'Een goede speler, maar daarbuiten...'

De aanvaller krijgt de wind van voren van de voormalig zaakwaarnemer van Antoine Griezmann.Lees artikel

Griezmann laat zich daarnaast duidelijk uit over zijn vermeende moeizame relatie met Messi. "Toen ik bij Barcelona tekende (in 2019, red.) heb ik hem gelijk om vergiffenis gevraagd, omdat ik een jaar eerder nog had geweigerd om naar de club te komen. Ik heb hem toen verteld dat ik het uiterste van mijzelf zou geven voor Barcelona. Leo zei gelijk dat hij zich genaaid voelde toen ik Barcelona bij de eerste gelegenheid afsloeg. Hij had namelijk publiekelijk om deze transfer gevraagd. Maar hij vertelde me ook dat hij er voor me zou zijn en dat merk en voel ik nog elke dag."

"Ik heb hem gezegd dat ik duidelijkheid zou gaan verschaffen, ook al ben ik er geen fan van. Ik heb een beetje hulp nodig van iedereen, van de supporters en van de club. Van mijn ploeggenoten krijg ik sowieso al de steun. Zodat mensen het mij makkelijker maken en mij niet steeds allerlei zaken verwijten, dat ze me een beetje met rust laten." Volgens Griezmann is er sprake van een goede werkrelatie met Ronald Koeman. "Ik heb het vertrouwen van de trainer en in de kleedkamer voel ik me op mijn gemak", zo besluit de aanvaller die in 2019 voor 120 miljoen euro werd overgenomen van Atlético Madrid.

Meer nieuws

Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
78
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
0
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
11
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
1
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties