Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Griezmann trekt vergelijking met Ferguson: 'Tactisch de beste coach ter wereld'

Laatste update:

De Fransman was in de zestiende finale tegen FC Kopenhagen, de achtste finale tegen Lokomotiv Moskou, de kwartfinale tegen Sporting Portugal en de halve finale tegen Arsenal steeds trefzeker in een van de twee wedstrijden. Hij hoopt ook woensdag belangrijk te kunne zijn. "Ik ga alles in het werk stellen om mijn teamgenoten te helpen. Voor de club is het 'slechts' een volgende prijs. Die instelling toont aan dat we ons voortdurend meten met de beste ploegen. Ik kan niet wachten tot de wedstrijd begint. Het wordt fantastisch om in Lyon te spelen, 45 minuten van mijn geboorteplaats Mâcon."

"Een groot deel van mijn familie is erbij. Ik bewaar goede herinningen aan het stadion", doelt Griezmann op zijn dubbelslag tegen Ierland op het EK 2016 en zijn omhaal voor Real Sociedad in de Champions League in 2013. "Het is een stad waar ik goed heb gepresteerd en ik hoop dat vast te houden." De 27-jarige spits staat in het interview ook stil bij de rol van trainer Diego Simeone, die volgens hem niet genoeg benadrukt kan worden. "Wat El Cholo voor deze club doet, is historisch. Het lijkt op wat Sir Alex Ferguson bij Manchester United deed."

"Hopelijk zal hij nog de nodige prijzen winnen en loodst hij het team naar het hoogste niveau, want dat verdient hij. Ik hoop dat hij geschiedenis schrijft met de club, want dankzij hem staan we hier", vervolgt Griezmann. Onder Simeone leert hij enorm veel, vertelt de aanvaller. "Ik vind hem tactisch en defensief de beste trainer ter wereld. Dat bewijst hij jaar in, jaar uit. Het is een genot om met hem te werken. Hij pikt bij iedere speler zijn zwakheden eruit en probeert de spelers op die gebieden beter te laten worden. Hij vraagt altijd het beste van me en zorgt ervoor dat ik mijn best doe."

'Diego Simeone is tactisch en defensief de beste trainer ter wereld'

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
1
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
12
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
18
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties