Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Griezmann verlengt bij Atlético: 'Ik wil mijn excuses aanbieden'

Laatste update:

"Het eerste wat ik wil doen is mijn excuses aanbieden aan de mensen die mijn eerdere uitspraken verkeerd hebben begrepen. Wellicht heb ik mezelf verkeerd uitgedrukt, of zijn er mensen die krantenkoppen wilden maken terwijl er die er niet waren", laat hij weten op de website van zijn club. "Sinds ik hier ben, heb ik alles voor mijn club gegeven en ik ben blij dat ik nog een seizoen extra met jullie mee kan leven."

Griezmann streek in 2014 neer bij Atlético, dat hem voor zo'n dertig miljoen euro oppikte bij Real Sociedad. De Fransman won in de Spaanse hoofdstad sindsdien een Supercopa de España en bereikte in 2016 de finale van de Champions League, die werd verloren van stadsgenoot Real Madrid. Zijn oorspronkelijke contract liep nog tot 2021 en zijn transferclausule van honderd miljoen euro is naar verluidt niet verhoogd.

OFFICIEEL! Antoine Griezmann heeft zijn contract bij Atlético Madrid met een jaar verlengd! #griezmann #atletico #mufc #laliga

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Denk jij dat Antoine Griezmann zijn nieuwe contract uit gaat dienen?

Meer nieuws

Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
10
Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
193
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
15
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
12
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties