Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Griezmann volhardt: 'De beste speler moet komen van het beste team'

Laatste update:

De spits van Atlético Madrid uitte eerder al zijn verbazing dat er bij FIFA's The Best, de verkiezing van de wereldvoetbalbond, geen plaats was voor een WK-winnaar bij de laatste drie. In gesprek met France Football zegt Griezmann dat het winnende land op het WK in Rusland de beste speler van de wereld moet leveren.

"De beste speler in de wereld moet komen van het beste team in de wereld. Dat vind ik in ieder geval. Er zijn verschillende meningen en analyses, maar ik vind dat een Franse speler de Ballon d'Or moet winnen." Ook Kylian Mbappé maakt kans op de felbegeerde trofee en Griezmann zou het terecht vinden als de aanvaller van Paris Saint-Germain zegeviert.

"Hij doet me denken aan Cristiano Ronaldo toen hij bij Manchester United zat", vervolgt Griezmann over Mbappé. "Ronaldo was een speler die aan de buitenkant speelde, veel dribbelde en scoorde, maar hij was niet zozeer op zoek naar de goal. Kylian doet dat al wel. Ik denk dat hij dit seizoen wel vijftig doelpunten gaat maken."

Verwacht jij dat een Fransman dit jaar de Ballon d'Or gaat winnen?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties