Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Griezmann zoekt excuses: 'Waren het verleerd om in vol stadion te spelen'

Laatste update:

De tientallen duizenden Hongaren lieten zich negentig minuten horen. Na afloop van het duel was het Griezmann zelf die voor de camera's verscheen. De aanvaller bekende al snel schuld. "Het was een lastige wedstrijd met het publiek", reageert Griezmann tegenover beIN Sports. "We waren de gewoonte kwijt om in een vol stadion te spelen. We konden het niet goed met elkaar vinden. Ook het veld was droog, het was heet en daardoor heel zwaar. Maar dat wisten we voor deze wedstrijd ook. Uiteindelijk moeten we naar onszelf kijken. De ruimtes waren heel compact en we kregen het niet voor elkaar om de kansen te benutten."

Frankrijk kreeg voor rust via Kylian Mbappé en Karim Benzema voldoende mogelijkheden om de score te openen, maar moest toezien hoe Attila Fiola bij het eerste echte gevaar Hongarije aan de leiding schoot op slag van rust. Uiteindelijk trok Griezmann de stand gelijk nadat Willi Orbán de bal ongelukkig voor de voeten van de aanvaller legde in een poging uit te verdedigen. "Hier betalen we de rekening voor", gaat Griezmann verder. "Het is het EK, dat weten we. Met geweldige landen en geweldige spelers. Zelfs tegen Hongarije kunnen wij het moeilijk hebben. We moeten niemand onderschatten."

Door de puntendeling gaat Frankrijk wel aan de leiding in Groep F met vier punten. Daar kan nog verandering in komen als Portugal later op de avond een resultaat haalt tegen Duitsland. In de laatste groepswedstrijd treft Frankrijk vervolgens Portugal. Griezmann heeft er alle vertrouwen in dat de wereldkampioen net als Nederland doorstoot naar de volgende ronde. "We zullen solide moeten zijn tegen Portugal", aldus Griezmann. "We moeten hard blijven werken, maar ik heb er alle vertrouwen in. Ik weet zeker dat we de tweede ronde gaan halen."

-

Meer nieuws

Davy Klaassen onthult waar hij komend seizoen hoopt te voetballen
9
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
7
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
20
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
64

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties