Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Grim haalt overbodige Ajax-verdediger nogmaals weg uit Amsterdam

Laatste update:

De twintigjarige Nieuwpoort komt bij Ajax nog niet aan de bak. Frank de Boer gebruikte hem niet in de Eredivisie of KNVB-beker, omdat hij meerdere opties heeft op de plek van rechtsback: Ricardo van Rhijn is eerste keus, Ruben Ligeon tweede en ook Kenny Tete kan er spelen. Nieuwpoort kan ook centraal achterin uit de voeten, maar daar heeft De Boer eveneens nog voldoende opties.

Grim krijgt de jonge verdediger nu snel tot zijn beschikking, lijkt het. Vorig seizoen verbleef Nieuwpoort na de winterstop ook al in Almere en speelde hij vijftien wedstrijden, allen als basisspeler. Zijn broer Lars staat eveneens onder contract bij de Jupiler League-club, die na vier speelronden vooralsnog op plaats zestien staat.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
13
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
10
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
12
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
12
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties