Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Groeiende ergenis bij FC Twente over held van kampioensseizoen'

Laatste update:

García Garcíá begon het seizoen nog met Peet Bijen en Xandro Schenk als centrale verdedigers, maar al snel werd zomer aanwinst Oriol Busquets een linie naar achteren geschoven. De middenvelder uit Spanje werd dinsdag in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf (1-1) echter weer op het middenveld geposteerd. Volgens TC/Tubantia lijkt het er daarom op dat Twente achter de schermen bezig is met verdedigende aanwinsten.

Aan de andere kant houdt Twente naar verluidt rekening met een tussentijds vertrek van Aitor Cantalapiedra. Bovengenoemde krant weet te melden dat zijn medespelers zich regelmatig ergeren aan de vleugelaanvaller en dat ook García Garcíá moeite heeft met de houding van de Spanjaard tijdens trainingen. Ook diens zelfzuchtige gedrag is men een doorn in het oog. Cantalapiedra begon tegen Düsseldorf op de bank. Afgelopen seizoen, toen Twente als kampioen promotie bewerkstelligde, werd de aanvaller nog verkozen tot Beste Speler in de Keuken Kampioen Divisie, waarna verschillende clubs uit het buitenland interesse toonden. Zijn contract bij Twente loopt deze zomer af, waardoor een tussentijdse transfer niet uitgesloten lijkt.

Twente kende een redelijke voortvarende start van het seizoen, maar de euforie is inmiddels grotendeels verdwenen. In de laatste zes wedstrijden voor de winterstop werd geen enkele overwinning bijgeschreven, waardoor de formatie van García García inmiddels behoorlijk is weggezakt op de ranglijst. Het gat met de rechtstreekse degradatieplaatsen bedraagt nog maar zes punten. Op 18 januari wordt de competitie hervat met een thuiswedstrijd tegen FC Groningen.

FC Twente moet afscheid nemen van Aitor Cantalapiedra

Meer nieuws

Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
6
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties