Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VZ Team van de Week: 3 spelers van PSV; ook Ajax en Feyenoord leveren

Laatste update:

Kenneth Taylor nam Ajax zondag bij de hand tegen Twente. De linkspoot, die twee maanden geleden nog werd uitgefloten door zijn eigen supporters, draaide de wedstrijd na rust eigenhandig om. Door zijn goed afgemeten vrije trap op boezemvriend Brian Brobbey, die de 1-1 binnen knikte, mocht Taylor zondag ook nog eens een assist bijschrijven.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Uitgelicht:


Door de zware blessure van Quilindschy Hartman is het komende zomer een extra domper dat Sergiño Dest er jaren geleden voor heeft gekozen om zijn interlands namens de Verenigde Staten te spelen. De in Almere geboren vleugelverdediger is een ware attractie bij PSV, dat hoopt hem nog wat langer te behouden. Dest was zaterdagavond bij vlagen letterlijk ongrijpbaar voor de spelers van Vitesse.

Kenzo Goudmijn was met zijn spel in de degradatiekraker tegen FC Volendam (4-0 winst) misschien wel de absolute uitblinker van speelronde 30. De 22-jarige middenvelder dribbelde de Palingboeren horendol, wat zelfs tot frustratie zorgde bij Volendam-invaller Safouane Karim. Laatstgenoemde bood via Instagram zelfs zijn excuses aan. "Je was ook gewoon de beste speler op het veld."

Het VZ Team van de Week:

Jasper Schendelaar (PEC Zwolle); Yukinari Sugawara (AZ), André Ramalho (PSV), Dávid Hancko (Feyenoord), Sergiño Dest (PSV); Kenzo Goudmijn (Excelsior), Thom Haye (sc Heerenveen), Kenneth Taylor (Ajax), Lazaros Lamprou (Excelsior); Tobias Lauritsen (Sparta Rotterdam), Luuk de Jong (PSV).

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
8
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
96
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
17
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties