Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Groenendijk woedend op de invloed van Vlaar: 'Hij was de vierde man'

Laatste update:

Volgens de trainer van de Rotterdammers liet het arbitrale kwartet onder leiding van Bas Nijhuis alles bepalen door een protesterende Ron Vlaar. "Vlaar was vandaag de vierde man", stelde Groenendijk voor de camera's van FOX Sports. "Ron Vlaar gaat naar de arbitrage toe, want hij vond het buitenspel. En de grensrechter zegt: 'Joh, dat is prima Ron. We geven gewoon een vrije trap.' Het is dus echt ongelooflijk dat dat gebeurt op dit niveau."

Scheidsrechter Nijhuis legde na afloop uit dat terwijl Vlaar protesteerde, hij via de headset overlegde met zijn assistent. "Hij vroeg of Van Weert in het zicht van de keeper stond en dat was het geval. Daarom keurde ik het doelpunt af", zo luidt de verklaring van de arbiter.

In de herhaling bleek dat Van Weert geen buitenspel stond en de treffer dus had moeten worden goedgekeurd. Een bittere pil van Excelsior, dat nog altijd hoopt afscheid te nemen van de zestiende plek. Het verschil met de veilige nummer vijftien, Willem II, bedraagt op dit moment drie punten.

-

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
9
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
68
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties