Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Grondlegger' De Boer getipt bij Ajax: 'Goed als hij een nieuwe kans krijgt'

Laatste update:

"Als Ajax wil, kunnen ze hem nog jaren in Amsterdam houden. Ik heb begrepen dat er geen optie in zijn contract zit en dat hij dus niet tussentijds weg mag, niet naar Bayern en ook niet naar een andere club", vertelt de Ajax-watcher in een podcast van zijn werkgever. Verweij denkt echter wel dat Ten Hag inmiddels afspraken heeft gemaakt met directeur voetbalzaken Marc Overmars over een eventueel vertrek.

Ten Hag: 'Neem Joel Veltman en Daley Blind rode kaart niet kwalijk'

"De band tussen die twee is heel goed. Toen AS Roma zich afgelopen zomer meldde, moet er een afspraak gemaakt zijn dat Overmars meewerkt als een droomclub zich meldt", gaat hij verder. Verweij denk dat Peter Bosz, momenteel trainer van Bayer Leverkusen en in het verleden al een seizoen werkzaam bij Ajax, een van de opties is mocht Ten Hag vertrekken. De journalist draagt zelf echter ook een kandidaat aan.

"Ik zou het ook wel heel erg goed vinden als Frank de Boer nog een keer de kans zou krijgen. Ik weet dat heel veel fans vinden dat het spel er onder De Boer niet uitzag, maar dat is ook selectief want het zag er in de eerste jaren wel heel goed uit", legt hij uit. "Pas het laatste jaar werd het een heel stuk minder om te zien. Maar De Boer is een van de grondleggers van de huidige successen met alle kampioenschappen en al het geld dat hij heeft binnengehaald. Ik zou De Boer ook weleens met zo'n selectie aan het werk willen zien in plaats van met Tobias Sana en zijn vrienden."

Zie jij Frank de Boer als een geschikte kandidaat om Erik ten Hag op te volgen?

Meer nieuws

Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
2
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
3
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
10
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties