Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

'Ajax troeft Bayern München af en haalt trainer met verleden in Amsterdam terug'

Laatste update:

Mocht het daadwerkelijk tot een samenwerking komen, dan begint Weijs aan zijn tweede periode bij Ajax. Tussen 2013 en 2017 was de jonge coach namelijk jeugdtrainer op Sportcomplex De Toekomst. Daar komt hij met Ajax Onder 19 opnieuw te werken.

Weijs is de beoogde opvolger van Frank Peereboom, die bij Ajax verder gaat als hoofdtrainer van het beloftenelftal. Peereboom neemt op zijn beurtje het stokje over van Dave Vos, met ingang van komend seizoen assistent van Francesco Farioli bij het eerste elftal.

Er prijken diverse clubs op het CV van Weijs, die ooit bij PSV begon als jeugdtrainer. Na vier seizoenen bij Ajax volgden avonturen bij NAC Breda, Willem II, Anderlecht en Lommel SK. Vorig jaar werd hij door FC Eindhoven aangesteld als hoofdtrainer. Na een jaar en een tegenvallende veertiende plaats werd de samenwerking beëindigd.

Weijs werkte bij Anderlecht samen met Vincent Kompany, de nieuwe hoofdcoach van Bayern München. De Belgische trainer had in Brussel een goede band met Weijs en wilde hem volgens Transferwatch meenemen naar Bayern. De Limburger lijkt nu dus echter voor Ajax te kiezen.

Transferwatch weet voorts te melden dat Weijs voor meerdere seizoenen gaat tekenen bij Ajax. Weijs moet in Amsterdam sturing geven aan het Onder 19-elftal, dat de laatste jaren niet bestond. In de afgelopen seizoenen werd gewerkt met Ajax Onder 18, maar dat is nu weer teruggedraaid.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Van Bronckhorst haalt 25-voudig international van Portugal naar Besiktas
3
In de wandelgangen: José Mourinho wil grote naam naar Fenerbahçe halen
1
Grootste sterktes Roemenië aangestipt: 'Daarmee kunnen ze Oranje pijn doen'
13
Programma, uitslagen en standen van het EK: achtste finales van start
8
'Dani de Wit kan na vertrek bij AZ tekenen in twee topcompetities'
13
Feyenoords 'ideale opvolger van Berghuis' kan Nederland pijn doen op het EK
1

Meer sportnieuws

Reacties