Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Groningen legt met komst Krüger vergrootglas andermaal op Strand Larsen

Laatste update:

Voetbal International bracht maandag naar buiten dat de noorderlingen nog voor het verstrijken van de transferdeadline een aanvallende versterking wilden halen in de persoon van Krüger. De Duitser, die voorin op alle posities inzetbaar is, kwam afgelopen seizoen nog tot 27 Bundesliga-optredens namens Arminia Bielefeld. Daarin was hij goed voor één treffer en twee assists. Met Arminia degradeerde Krüger afgelopen seizoen naar de 2. Bundesliga; door zijn overstap naar Groningen blijft hij actief op het hoogste niveau.

Met de komst van Krüger zit Frank Wormuth weer wat ruimer in zijn aanvallende opties. Het zou Fledderus kunnen doen besluiten om toch zijn goedkeuring aan een uittocht van Strand Larsen te geven. De topscorer van afgelopen seizoen mikt al een tijdlang op zijn vertrek en sprak al meermaals zijn frustratie uit over het feit dat Groningen niet wilde meewerken. Biedingen van Celta de Vigo, Bologna en Middlesbrough - allen zo rond de tien miljoen euro - werden vooralsnog afgeslagen.

Strand Larsen noemde de club 'respectloos' vanwege zijn houding en gaf zelfs aan mentale klachten over te houden aan de situatie. "Ik ben altijd vermoeid op trainingen en ik ben ook geestelijk vermoeid als ik thuiskom. Dat ben ik niet gewend en ik vind het moeilijk om daarmee om te gaan. Ik krijg hulp van een mental coach, want het levert veel stress op en er zijn veel dingen waar ik over moet praten met andere mensen." Strand Larsen miste dit Eredivisie-seizoen echter nog geen minuut. In vier speelrondes kwam de Noor vooralsnog tot één doelpunt en één assist.

Zie jij Jørgen Strand Larsen deze transferwindow nog vertrekken bij Groningen?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
26
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
341
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties