Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Groningen moet nieuwe trainer zoeken: 'Een strijd tussen verstand en gevoel'

Laatste update:

Op de website van zijn club spreekt Van de Looi over een moeilijke beslissing: "Het is een strijd geweest tussen verstand en gevoel en het is uiteindelijk het laatste geworden", zegt hij. "Groningen is een mooie club met prettige mensen, waar nog veel te bereiken is. Maar ik werk al vele jaren binnen Groningen en mijn gevoel zegt me nu dat ik na dit seizoen een andere weg moet gaan kiezen."

Groningen zit de laatste tijd in een sportieve dip, maar volgens Van de Looi heeft dat niet veel te maken met zijn beslissing om na dit seizoen weg te gaan: "De keuze die ik nu heb gemaakt, komt voort uit een gevoel dat al langer speelt en is geen voortvloeisel uit de stemming rond de laatste wedstrijden. Ik ga me nu verder volledig richten op de rest van dit seizoen, dat we wederom goed willen afsluiten."

Het is goed dat er een frisse wind komt bij FC Groningen

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties