Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Groningen verlaat degradatiezone dankzij prachtige 'scorpion kick' tegen AZ

Laatste update:

In de Conference League-poule gaat AZ momenteel weliswaar aan kop; in de Eredivisie wil het iets minder vlotten. Vangelis Pavlidis hoopte AZ in Groningen op het goede spoor te zetten met een kopbal in de zesde minuut, maar zijn inzet spatte uiteen op de paal. Linksbuiten Jesper Karlsson en opnieuw Pavlidis testten Groningen-doelman Peter Leeuwenburgh achtereenvolgens, voordat het de thuisploeg was die de score op weergaloze wijze opende.

Mo El Hankouri kreeg de bal aangespeeld van Bart van Hintum en krulde de bal richting strafschopstip. Daar stond Ngonge klaar, die de bal in een keer met zijn hak over zijn eigen lichaam én AZ-sluitpost Peter Vindahl tilde: 1-0. Het markeerde het zesde doelpunt in de tiende competitiewedstrijd van de Belg voor de Trots van het Noorden: een prestatie die alleen voormalig spelers Jurrie Koolhof en Erik Nevland wisten te overtreffen en die alleen huidig ploeggenoot Michael de Leeuw wist te evenaren. Even kreeg Groningen het op de heupen, maar echte hoogtepunten bleven verder tot en met het rustsignaal uit.

Terug op het veld boden beide elftallen het publiek, waarvan een deel zich middels spandoeken uitsprak tegen de 'te late' speeltijd van 20.00 uur, lang weinig vermaak. Pas in de 65ste minuut kon het weer op de banken gaan staan: De Leeuw vond bijna Paulos Abraham, die de bal voor het intikken zou hebben ware het niet voor de perfect getimede sliding van Yukinari Sugawara. Even later was het wel opnieuw raak voor de thuisploeg. Damil Dankerlui stuurde De Leeuw weg en Vindahl schatte de bal totaal verkeerd in, waardoor de routinier hem over de Deense doelman heen kon lobben: 2-0. Zakaria Aboukhlal werd nog door AZ-trainer Pascal Jansen in de ploeg gebracht om iets te forceren, maar verder dan een halve kans kwam de Marokkaan niet.

-

Meer nieuws

Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord wegens blessure
5
Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
24
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
27
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
36
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
15
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties