Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Groningen wil nog een goaltjesdief: blauwtje bij Dost, Gladon en 'amateurspits'

Laatste update:

Groningen, dat afgelopen zomer kansloos afdaalde naar het tweede niveau van Nederland, wist met Van Veen al een vrije dure spits te halen. De 32-jarige Eindhovenaar kwam voor 600.000 euro over van het Schotse Motherwell, waar hij het afgelopen seizoen flink op schot was. De rechtspoot wist in 44 officiële wedstrijden maar liefst 29 keer te scoren. Van Veen tekende voor drie jaar en gaat voor Keuken Kampioen Divisie-begrippen een vorstelijk salaris verdienen in Groningen. Toch hoopt Lukkien op een extra spits.

Dost gaat die rol echter niet vervullen. De voormalig international van het Nederlands elftal loopt eind juni uit zijn contract bij FC Utrecht, maar ziet een dienstverband in Groningen niet zitten. Voetbalzone wist eerder al te melden dat ook Heracles hoopt op zijn komst. Fortuna-spits Gladon heeft Groningen eerder ook een 'nee' verkondigd, terwijl Van der Linden de club afgelopen week heeft laten weten niet in te gaan op een aanbod. De 27-jarige topscorer van de TOTO KNVB Beker (vier doelpunten) had een goedkope optie kunnen zijn, maar ziet een overstap niet zitten.

Marvin Peersman
Groningen is volgens Voetbal International ondertussen ook druk bezig met de komst van een linksback. De 32-jarige Marvin Peersman moet op korte termijn overkomen van het Griekse Aris Thessaloniki. De Belg, die in Nederland eerder speelde voor FC Dordrecht en SC Cambuur, ligt bij zijn huidige werkgever nog tot medio 2025 vast. Eerder hoopte de Trots van het Noorden Mica Pinto transfervrij op te pikken bij Sparta, maar de Luxemburgse vleugelverdediger aast op een vertrek naar het buitenland.

Is het logisch dat Groningen nog een spits zoekt?

Meer nieuws

Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
1
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
30
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
9
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
26
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
120

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties