Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Groot fan' ziet zeldzame transfer: 'Hij is een van de beste spelers in de PL'

Laatste update:

"Ik ben een groot fan van Mkhitaryan", zegt Merson in gesprek met Sky Sports. "Ik zag hem toen hij bij Borussia Dortmund speelde, de club waar hij ook tot speler van het seizoen werd bekroond en waar hij veel doelpunten maakte. Hij is zijn weg verloren bij Manchester United, maar als Arsenal hem kan inspireren met de specifieke speelwijze van Arsène Wenger met aanvallende voetballers, denk ik dat hij een sensatie zal zijn."

"Hij zou een geweldige aanwinst zijn als ze hem halen. Sánchez is ook van topklasse, maar om zoveel kwaliteit in januari binnen te halen… Dat is zeldzaam. Mkhitaryan is een van de beste spelers in de Premier League. Voor elke aanvallend ingestelde speler die naar Arsenal gaat en onder Wenger gaat spelen, is de stap naar the Gunners goed."

Merson is niet de enige die stelt dat de komst van de Armeniër positief is voor Arsenal. Ook Phil Neville liet al weten dat United moet balen dat de aanvallende middenvelder vertrekt: "We hebben niet het beste van Mkhitaryan gezien bij United. Ik ben groot fan van hem. We hebben dit seizoen slechts flarden van zijn kwaliteit gezien, maar ik had nooit verwacht dat hij niet meer zou spelen onder José Mourinho."

Verwacht jij dat Henrikh Mkhitaryan deze winter vertrekt bij Manchester United?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
2
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
9
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties