Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Groots onthaalde Karim Benzema onthult reden achter transfer naar Al-Ittihad

Laatste update:

Op beelden die door de club op zijn sociale mediakanalen zijn gedeeld is te zien hoe Benzema trots zijn Ballon d'Or in de lucht houdt. Benzema werd verder verwelkomd door een lichtshow, vuurwerk en het publiek, dat uitzinnig werd toen de spits het veld op kwam. In een interview met het clubkanaal liet Benzema weten verheugd te zijn met zijn transfer. "Toen ik met mijn familie sprak, waren ze allemaal heel blij", citeert Het Nieuwsblad de Real Madrid-legende. "Ik weet dat we in Saoedi-Arabië thuishoren", vertelt Benzema over het moslimland. De spits is zelf ook moslim.

"Het is anders dan Europa, maar ik ben al in Saoedi-Arabië geweest en ik voel me er goed", vervolgt hij. "Het is vooral een prachtig moslimland en daar wilde ik altijd zijn. Het is belangrijk om in een moslimland te wonen waar ik al voel dat mensen van me houden. Dat zal me een nieuw leven geven. Ik wil vloeiend Arabisch spreken, dat is belangrijk voor me. Er zijn nog veel meer dingen. Ik heb het geluk dat ik in Saudi-Arabië ben, Mekka is dichtbij. Ik ben gelovig, dus dat is belangrijk voor me. Daar hoor ik thuis, daar voel ik me het best. Ik was trots om in Madrid te spelen en zo te eindigen", zegt Benzema. "Ik hoop mijn voetbal naar mijn nieuwe club te brengen en er alles aan te doen om titels te winnen. Ik hou van titels winnen."

In de strijd om het kampioenschap van volgend seizoen zal Benzema met Al-Ittihad vermoedelijk onder meer concurrentie krijgen van het Al-Nassr van ex-ploeggenoot Cristiano Ronaldo. Het ziet ernaar uit dat zij niet de enige wereldsterren zullen zijn die komend seizoen in Saudi-Arabië actief zullen zijn. Volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano heeft N'Golo Kanté zijn medische tests al achter de rug en wordt hij spoedig gepresenteerd bij Al-Ittihad. Daarnaast wordt ook Sergio Ramos gelinkt aan een overstap naar het land. Tot slot worden de geluiden over een mogelijk vertrek van Riyad Mahrez naar promovendus Al-Ahli ook steeds sterker. Lionel Messi leek eveneens op weg naar Saudi-Arabië, maar de Argentijn koos uiteindelijk voor een avontuur bij het Amerikaanse Inter Miami.

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties