Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Grootverdiener Özil toont zich niet solidair met teamgenoten in coronacrisis'

Laatste update:

De onderhandelingen tussen Arsenal en zijn werknemers waren al enige tijd gaande. Vorige week berichtten diverse Engelse media nog dat een voorstel van de Londense club was afgewezen, maar nu maken the Gunners officieel melding van een 'vrijwillig akkoord'. De volledige spelersgroep, manager Mikel Arteta en zijn trainersstaf zijn betrokken bij de overeenkomst en leveren dus allen loon in.

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

De werknemers bedongen een speciale terugverdienregel, die inhoudt dat Arsenal het salaris terugbetaalt, indien bepaalde specifieke doelen behaald worden. De Londenaren schrijven dat het gaat om 'voornamelijk sportieve doelen', maar specificeren die verder niet. Wel meldt Arsenal dat de deal gebaseerd is op de aanname dat het seizoen 2019/20 in Engeland uitgespeeld wordt en dat alle begrote tv-gelden zullen binnenkomen.

Hoewel Arsenal daarover niet communiceert, is het waarschijnlijk dat kwalificatie voor de Champions League onderdeel uitmaakt van de opgestelde sportieve doelen. De club zal daarvoor bij de eerste vier in de Premier League moeten eindigen. Dat wordt een fikse opgave, want momenteel staat Arsenal op de negende plek. De achterstand op nummer vier Chelsea bedraagt acht punten, al heeft de ploeg van Arteta een duel minder gespeeld.

Volgens de Daily Mirror zijn overigens niet alle selectiespelers van Arsenal akkoord gegaan met de salarisverlaging. Zo zou Mesut Özil, met een weeksalaris van ongeveer 400.000 euro de absolute grootverdiener van the Gunners, een verlaging voorlopig geweigerd te hebben. De Duitse middenvelder wil naar verluidt eerst alle financiële gevolgen van de coronacrisis afwachten, voordat hij financieel inlevert. Naast Özil zouden nog minstens twee spelers de verlaging geweigerd hebben. Zij worden echter niet bij naam genoemd.

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties