Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Grote afwezige André Onana laat van zich horen tijdens titelfeest Ajax

Laatste update:

"Wij zijn de kampioen! Het is weer gelukt!", tweette de Kameroener bovendien. Onana keepte dit seizoen twintig wedstrijden in de Eredivisie, voordat hij een schorsing van een jaar kreeg opgelegd. De kans is volgens directeur voetbalzaken Marc Overmars groot dat Onana zijn laatste wedstrijd voor Ajax al heeft gespeeld. Voorafgaand aan de kampioenswedstrijd tegen FC Emmen zei Overmars dat Ajax de onderhandelingen over een nieuw contract 'niet voor niets' heeft stopgezet. "Ik acht de kans groot dat hij in de zomer weg zal gaan", zei hij tegen de NOS.

Onana heeft een contract tot de zomer van 2022 en zal daardoor verkocht moeten worden om een transfervrij vertrek te voorkomen. Analist Ronald de Boer van ESPN ziet meerdere spelers van Ajax vertrekken, onder wie Onana. "Sommige spelers zijn in principe ook klaar. Ik denk dat Onana in principe klaar is met Ajax. Dat is helemaal niet negatief bedoeld, die jongen heeft het geweldig gedaan, maar dat zijn spelers die zijn gekomen om de top te halen." Volgens ESPN had Ajax aan de FIFA gevraagd of Onana bij wijze van uitzondering aanwezig mocht zijn bij het feest, maar werd daar geen toestemming voor verleend.

Tegelijkertijd maakt Maarten Stekelenburg na het behalen van de landstitel bekend dat hij nog minimaal een jaar aan Ajax verbonden blijft, iets dat de 38-jarige doelman en directeur voetbalzaken Marc Overmars al hadden aangekondigd. "Ajax en ik zijn eruit, ik heb een eenjarig contract", zo laat Stekelenburg optekenen door Voetbal International. Vermoedelijk moet hij volgend seizoen gaan concurreren met Remko Pasveer. "Maar zoals het nu gaat, gaat het prima, toch?"

-

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties