Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Grote clubs 'hangen om Ziyech heen': 'Het zal vanzelf bekend worden'

Laatste update:

"Het zal vanzelf bekend worden. Zodra het zo ver is, hoort iedereen het vanzelf", zegt Ziyech in gesprek met VTBL. Hij krijgt vervolgens de vraag hoe groot de kans is dat hij volgend seizoen nog bij Ajax speelt. "Daar ga ik niet op in", zo klinkt het direct stellig. Ziyech heeft een goede band met Alfred Schreuder, die de functie van assistent-trainer bij Ajax inruilt voor het hoofdtrainerschap bij TSG 1899 Hoffenheim. "Het is jammer dat hij weggaat, maar zo'n kans krijgt hij niet altijd. Iedereen begrijpt wel dat hij die kans pakt."

Marc Overmars, directeur voetbalzaken bij Ajax, geeft in gesprek met De Telegraaf aan dat hij wel rekening houdt met een vertrek van Ziyech. "Ziyech behouden? Hij gaat weg als zich een goede club aandient. Dat gebeurt, denk ik, want hij staat door zijn geweldige spel in de Champions League veel meer in de spotlights dan vorig jaar. Hele grote clubs hangen om hem heen. Bij zijn komst hebben wij Hakim trouwens een mooie transfer beloofd."

Ajax verzekerde zich afgelopen weekend al officieus van de landstitel, doordat PSV zondag met 1-0 onderuit ging op bezoek bij AZ. Ziyech bekent dat de ontlading daardoor nu een stuk minder was, omdat het eigenlijk al bekend was dat de Amsterdammers zich tot kampioen zouden kronen. "Fijn. Het was al een week bekend, maar nu is het officieel", zegt Ziyech over de behaalde landstitel.

"In sommige fases is het nog wel lastig om zo'n wedstrijd te moeten spelen, maar ik denk niet echt dat we in de problemen zijn geweest", vervolgt de middenvelder. Hij wijst de titel aan als hoogtepunt van het seizoen, ondanks het behalen van de halve finale van de Champions League. Ajax werd daarin op dramatische wijze geëlimineerd door Tottenham Hotspur. "Kampioen worden is wel het hoogtepunt. Het is jammer dat er halve finale staat, dus dan is het toch kampioen worden. Dit verzacht de pijn een beetje."

Zie jij Hakim Ziyech komende zomer bij Ajax blijven?

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
14
Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland
5
Brands bevestigt belastingstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
2
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
14
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - Heracles Almelo
0
Topscorer Lionel Messi leidt Inter Miami met twee goals en assist naar zege
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties