Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Grote crisis bij Anderlecht na blamerende nederlaag: 'Een absolute schande'

Laatste update:

Sinds zijn aanstelling bij Paars-Wit in december, heeft Riemer het tij nog niet kunnen keren. Anderlecht pakte pas vier punten in evenzoveel competitieduels en moet qua ranglijst inmiddels eerder naar beneden kijken dan naar boven. Het gevreesde 'D-woord' is inmiddels gevallen en Riemer draait er niet omheen. "Ik kan hier wel beweren dat we niet gaan degraderen, maar in voetbal kan alles", zo sprak hij weinig hoopvol.

Anderlecht kwam in het eigen Lotto Park al vroeg op achterstand tegen het Zulte Waregem van Ruud Vormer. Desalniettemin toonde de ploeg van Jan Vertonghen veerkracht en kwam het voor rust nog op een 2-1 voorsprong dankzij twee treffers van Benito Raman. Nadien waren er zat kansen om uit te lopen naar 3-1 of 4-1. Het waren de bezoekers echter, die na rust via Alioune Ndour en Alieu Fadera de 2-3 eindstand op het bord zetten. "Je mag zoveel over tactiek praten als je wil. Je mag ook zo hard lopen als je wil. Op het niveau dat wij willen voetballen is het onaanvaardbaar om dit soort individuele fouten te begaan. Die fouten: they kill us", aldus de trainer na afloop op de persconferentie. "Ik ben beschaamd. Dit resultaat is onaanvaardbaar."

Ook oud-Anderlecht-coryfee en analist Olivier Deschacht deed een duit in het zakje. "Het was een catastrofe. Je zag fouten die je zelfs bij de jeugd niet ziet: fouten in de zestien en tactisch was het niet goed. Alles wat fout kan gaan, ging fout", aldus de oud-verdediger. "Als speler van Anderlecht moet je kunnen presteren op het moment dat het moet. Als je niet met de druk om kan gaan, dan ben je Anderlecht gewoon niet waardig."

Deschacht vervolgde zijn tirade met een compliment aan Vormer en richtte zich ook tot individuele Anderlecht-spelers. "Als ik Vormer zag bij Zulte Waregem, dan stel ik me de vraag of hij geen speler voor Anderlecht was geweest?". Publiekslieveling Fábio Silva kreeg het met name te verduren. De Portugees zat niet bij de selectie. Naar verluidt vanwege een naderende transfer. "Een schande! Een absolute schande", noemde Descacht hem. Hij richtte zijn pijlen ook op Internazionale-huurling Sebastiano Esposito. "Silva en Esposito komen naar Anderlecht met het idee dat als ze het goed doen, ze zelf een stap vooruit kunnen zetten. Nu het slecht gaat, hebben ze er gewoon geen goesting meer in." Aanstaande zondag speelt Anderlecht een uitduel tegen hekkensluiter Seraing.

-

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties