Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Grote kanonnen ontlopen elkaar in kwartfinale Champions League

Laatste update:

Een gedroomde clash tussen Real en Barcelona behoort dus nog tot de mogelijkheden voor later, wanneer het toernooi verder is gevorderd. Barça won in de groepsfase vier van de zes duels en leverde in de achtste finale een historische krachttoer. De eerste krachtmeting met AC Milan in het San Siro ging met 2-0 verloren, maar een magische avond in een uitverkocht Camp Nou resulteerde in een 4-0 zege voor los Azulgrana. In de kwartfinale zal Tito Vilanova naar alle waarschijnlijkheid weer op de bank van Barcelona plaatsnemen.

Real Madrid moest in de groepsfase voorrang verlenen aan Borussia Dortmund en werd in de achtste finale aan Manchester United gekoppeld. Het team van José Mourinho kwam in het Bernabéu niet verder dan een 1-1 gelijkspel, maar de beladen ontmoeting op Old Trafford werd winnend afgesloten: 1-2. Mourinho wil per se zijn derde Champions League winnen, met Real Madrid of ergens anders. Met Galatasaray lijkt een plek bij de laatste vier in ieder geval allesbehalve onmogelijk.

Een andere topfavoriet, Bayern München, sloot de groepsfase met het beste doelsaldo van alle deelnemers af: vijftien treffers voor, zeven treffers tegen. Na het eerste duel in de achtste finale leek het team van Jupp Heynckes op rozen te zitten. In Londen werd met 1-3 van Arsenal, gewonnen, maar in de eigen Allianz Arena kreeg men het toch even benauwd: 0-2. In Beieren ging meteen de alarmbel af: men wil verslapping voorkomen en dat zal nodig zijn: Juventus wordt beschouwd als een zeer voorname outsider en kende in de achtste finales geen enkele moeite met Celtic. In een lastige groep met onder meer Chelsea en Shakhtar Donetsk pakte Juventus de meeste punten: twaalf stuks uit zes duels.

Ook Borussia Dortmund wordt veelvuldig genoemd als mogelijke bedreiger van de gevestigde orde. De Duitsers eindigden in de groep des doods, Groep D, ruim boven favoriet Real Madrid, Ajax en Manchester City. In de achtste finale bleef de equipe van Jürgen Klopp overeind tegen Shakhtar Donetsk. Die Borussen verlieten Oekraïne met een zwaarbevochten 2-2 gelijkspel en wonnen in eigen huis met 3-0. De Champions League lijkt de nog enige te realiseren prijs voor Borussia dit seizoen.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
9
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Johan Derksen oppert nieuwe trainer Feyenoord; Valentijn Driessen geeft tegengas
12
Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
21
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties