Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Grote namen van Colombia stellen teleur en gaan onderuit

Laatste update:

Colombia had in de eerste helft weliswaar meer balbezit, maar dat resulteerde niet in een treffer voor los Cafeteros. De aanvallen van de ploeg van Pekerman waren voorspelbaar, waardoor Venezuela eigenlijk weinig te duchten had van de tegenstander. La Vinotinto opteerde voor countervoetbal en deed dat uitstekend. De beste kansen van de eerste helft waren voor Ronald Vargas en Alejandro Guerra. David Ospina kwam in een één-tegen-één-situatie met Vargas als winnaar uit de strijd en vlak voor rust had hij ook een antwoord op een magistrale volley van Guerra. Zodoende eindigde het eerste bedrijf zonder doelpunten.

Na de onderbreking had Colombia opnieuw meer balbezit, maar was Venezuela gevaarlijker. De openingstreffer van Rondón na een uur spelen kwam dan ook niet uit de lucht vallen. Na goed voorbereidend werk van Vargas en Guerra kopte Rondón de 0-1 achter Ospina. Colombia stelde ook in het restant van de tweede helft zeer teleur, al was men in de slotfase nog wel naarstig op zoek naar de gelijkmaker. Jackson Martinez en Juan Cuadrado waren echter ongelukkig in de afwerking en zodoende is de tweede groepswedstrijd tegen Brazilië al meteen doorslaggevend voor de kwartfinalist van het WK van vorig jaar zomer in Brazilië.

-
Denk jij dat Colombia de groepsfase overleeft?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties