Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Grote ophef op sociale media na gemiste strafschop Paul Pogba

Laatste update:

"Die veroordelen wij in alle opzichten", laat Manchester United weten middels een statement. "We zijn bezig om de identiteit van de boosdoeners te achterhalen en zullen de voor ons zwaarst mogelijke sancties treffen. Wij roepen de bedrijven achter social media op hetzelfde te doen. We hebben zero tolerance voor racisme of discriminatie."

Solskjaer: 'Geen probleem met Rashford én Pogba als penaltynemer'

"Walgelijk", schrijft Maguire op Twitter. De duurste verdediger ter wereld vindt dat er strenge maatregelen moeten worden getroffen. "Social media moet hier iets aan doen. Ieder account dat aangemaakt wordt zou geverifieerd moeten worden met een identiteitskaart of rijbewijs." Ook Rashford geeft via een tweet aan dat hij er genoeg van heeft. "Manchester United is een familie. Paul Pogba is een belangrijk onderdeel van die familie. Wie hem aanvalt, valt ons allemaal aan."

Racisme vormt al een lange tijd een groot probleem in het Engelse voetbal. Dit seizoen was het al diverse keren raak. Yakou Méïte (Reading) en Tammy Abraham (Chelsea) werden onlangs nog slachtoffer van racisme nadat zij ook een strafschop onbenut lieten. Kick It Out, een organisatie die zich inzet tegen racisme in het Engelse voetbal, meldt dat het aantal gevallen van racistische incidenten het afgelopen sezoen met 43 procent is gestegen, van 192 naar 274.

De gang van zaken rondom de strafschop was na afloop van de wedstrijd onderwerp van gesprek, daar het er voor sommigen op leek dat Poga de penalty 'afpakte' van Marcus Rashford. Manager Ole Gunnar Solskjaer kwam echter al snel met opheldering: "Ze zijn allebei de aangewezen penaltynemers en het is aan henzelf om te bepalen wie zich het best voelt en wie hem mag nemen. Spelers voelen dat vertrouwen soms en Paul heeft er zoveel gemaakt voor ons. Rui Patrício had nu echter een goede redding in huis", reageerde Solskjaer bij Sky Sports.

-

Meer nieuws

Davy Klaassen onthult waar hij komend seizoen hoopt te voetballen
0
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
5
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
18
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties