Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Grote ophef over 'gênante coronatoestanden' bij Feyenoord - FC Twente

Laatste update:

Naast afstand houden moeten bezoekers van wedstrijden in de Eredivisie ook op hun stoel blijven zitten en mag er eigenlijk ook niet gezongen of gejuicht worden. Mensen uit hetzelfde huishouden mogen overigens wel naast elkaar zitten tijdens een wedstrijd. In dat kader is er op Twitter verbazing over de situatie bij Feyenoord. "Is het vandaag 'grote gezinnen' dag in De Kuip?", vraagt een gebruiker zich af bij het zien van een foto van de eerste ring. Hierop wordt duidelijk dat wel erg veel mensen staand en naast elkaar de wedstrijd volgen.

Een andere Twitter-gebruiker heeft het zelfs over 'gênante toestanden in De Kuip'. "Als je het hebt over het verpesten voor alle anderen. Heel Nederland loopt op eieren en hier hangen de toffe jongens in roedels over de hekken van de eerste ring. Nul respect voor de situatie. En geen hond die er iets van zegt", zo luidt de klacht over het niet naleven van de coronaregels bij Feyenoord.

"Bij Feyenoord is 1.5 meter ongeveer 15 cm. Men houdt zich in De Kuip niet aan de coronaregels, geen wonder dat Rotterdam steevast in de top van besmette gebieden staat als je er zo mee omgaat", zegt een ander. 'Vaantje1' kan zijn ogen niet geloven: "Kijkt u mee @MinPres (het account van minister-president Mark Rutte, red.) in De Kuip? Op de volgende persconferentie maar iets duidelijker formuleren wat coronamaatregelen inhouden en wat de consequenties kunnen zijn voor hardleerse toeschouwers. Ze maken het kapot voor de welwillende toeschouwers."

"Die onderste rijen op de tribune, hebben die al corona gehad, of is dat één megafamilie?", vraagt 'meikeklaassens' zich af. De gebruiker krijgt bijval van 'louisabakker': "Het liefst zit ik zelf ook in een vol stadion, sta ik mee te zingen en ga ik uit m'n dak bij een doelpunt. Maar is het nou zo moeilijk om je nu in deze tijd een beetje aan de 1.5 meter-regel te houden? Jullie gaan het verpesten voor de rest."

Het aantal coronagevallen in Nederland was in de afgelopen periode weer gestegen, waardoor de discussie over de maatregelen weer oplaaide. België en Duitsland hebben de provincies Noord- en Zuid-Holland inmiddels code rood gegeven. Dit houdt in dat niet-essentiële reizen naar de twee provincies verboden zijn en dat iedereen die de afgelopen twee weken in Noord- of Zuid-Holland is geweest bij terugkomst verplicht een coronatest moet ondergaan. Vervolgens verschilt het per deelstaat of mensen ook in verplichte quarantaine moeten.

Eredivisie
Feyenoord
1 - 1
FC Twente

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
5
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
10
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
12
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
3
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties