Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Grote opluchting in Groningen: 'We hebben een hele vervelende week gehad'

Laatste update:

Op eigen veld kwam Groningen na een kwartier spelen nog wel op achterstand door een doelpunt van Sander van de Streek. 25 minuten voor tijd kreeg Simon Gustafson een rode kaart, waarna de thuisploeg met een man meer uiteindelijk de gelijkmaker wist af te dwingen. Ahmad Mendes Moreira redde met zijn eerste doelpunt in de Eredivisie een punt voor de Groningers. "De eerste helft was absoluut voor Utrecht", zei Buijs na de wedstrijd tegen FOX Sports. "We hebben toen heel weinig afgedwongen en speelden de bal eigenlijk alleen maar breed of terug. Dan gebeurt er natuurlijk ook niks. Maar een compliment voor het publiek dat ze er toch achter bleven staan."

"Het is duidelijk dat ik opgelucht ben dat we nu een punt hebben gepakt", ging Buijs verder. "We hebben een hele vervelende week gehad en vooral de bekeruitschakeling van afgelopen donderdag was echt een tik. Dan waren er ook nog wat andere affaires omheen, dus dan is het verdomd prettig dat je een punt pakt en dat het publiek je na afloop in ieder geval applaus geeft. Dat moet de basis zijn voor hoe we met elkaar verder moeten gaan."

"Dit is wel even wat anders dan Kozakken Boys", zei Moreira na afloop. De aanvaller kwam afgelopen zomer over van de club uit Werkendam en is bezig aan zijn eerste seizoen op het hoogste niveau. "Natuurlijk ben ik blij met deze goal, het is een persoonlijk succesje. We konden dit zeker gebruiken, na een rumoerige week. Dit puntje is een goed opstartpunt om verder te gaan."

Mike te Wierik nam de aanvoerdersband deze week over van Sergio Padt en vond het gelijkspel verdiend. "De eerste helft was voor Utrecht, de tweede denk ik net voor ons. Ik wil het publiek bedanken, die hebben ons er echt doorheen gesleept en zijn er steeds achter blijven staan", aldus de verdediger tegen RTV Noord. Of de rust nu helemaal terug is bij FC Groningen? "We staan nog steeds zeventiende, een club als FC Groningen onwaardig. We moeten gewoon zo door gaan, elke dag keihard werken om beter te worden."

-

Meer nieuws

Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
13
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
16
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
24
De Graafschap laat na enthousiaste reacties leden stemmen over logoverandering
6
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
45
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties