Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Grote paniek in De Kuip: Frank Arnesen moet vervangen worden'

Laatste update:

"Ja, grote paniek, want Frank Arnesen heeft een bacteriële infectie", vertelt Woerts bij Vandaag Inside. "Dat was al bij de Conference League-finale in Tirana (1-0 verlies tegen AS Roma, red.). Daar had hij al een knie zo groot als een ballon. Hij is toch naar Tirana gegaan en heeft toch nog een aantal dingen gedaan. De bacterie is in zijn lichaam geslagen en hij moet tot september minimaal aan een kuur met penicilline. Hij is aan zijn huis gekluisterd. Hij gaat af en toe naar de club, maar kan weinig doen. Hij moet vervangen worden. Dat is wel een probleem voor Feyenoord, want het is de belangrijkste periode van het jaar."

Woerts heeft een vermoeden dat Feyenoord het probleem intern oplost. "Ik denk door de huisjurist Joris van Benthem samen met algemeen directeur Dennis te Kloese", aldus de marketeer. Te Kloese heeft in de Verenigde Staten en Mexico een technische achtergrond opgedaan bij respectievelijk Chivas USA en Chivas Guadalajara. In zijn laatste vier jaar in Amerika was Te Kloese echter algemeen directeur bij LA Galaxy.

Arnesen wordt in elk geval met node gemist in De Kuip. "Frank beantwoordt wel zijn telefoon en appt als een gek. Alleen kan hij fysiek nergens heen, dus dat is heel lastig voor hem in deze periode." De Deense technisch directeur maakte afgelopen seizoen grote indruk door voor lage bedragen directe versterkingen voor Feyenoord binnen te halen: Gernot Trauner, Marcus Pedersen en Fredrik Aursnes zijn daarvan de beste voorbeelden. Arnesen staat deze zomer onder meer voor de taak om een vervanger te vinden voor de vertrokken spitsen Cyriel Dessers en Bryan Linssen.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties