Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Grote schoonmaak bij Juventus: drie grootverdieners staan voor transfer'

Laatste update:

De uitschakeling in de Champions League door Olympique Lyon is hard aangekomen in Turijn. Naast Sarri moeten nu ook veel spelers rekening houden met een vertrek, zo meldt de roze sportkrant. Andrea Agnelli, voorzitter van la Vecchia Signora, heeft als prioriteit dat de toekomst van de club gewaarborgd blijft, zowel op sportief als op financieel vlak.

Maurizio Sarri - Career in Numbers

Juventus wil daarom afscheid nemen van veel grootverdieners binnen de selectie. De Italiaanse topclub loert naar verluidt nu op meer efficiënte, gemotiveerde, maar vooral goedkope jonge spelers. Agnelli vindt het een absolute noodzaak dat de salariskosten naar beneden gaan en dat er in de komende weken vers bloed in de selectie wordt gepompt.

Sami Khedira, Gonzalo Higuaín en Douglas Costa mogen vertrekken bij Juventus. Het trio verdient op jaarbasis gezamenlijk ongeveer veertig miljoen euro. Danilo en Alex Sandro kunnen ook een transfer maken, maar alleen bij goede aanbiedingen. Ook Aaron Ramsey, Federico Bernardeschi, Mattia De Sciglio en Daniele Rugani kunnen de club in de komende weken verlaten, zo luidt de berichtgeving.

Juventus moet onder leiding van Pirlo een nieuwe weg inslaan, maar Gennaro Gattuso, trainer van Napoli, waarschuwt zijn voormalig ploeggenoot. "Hij is de lul nu", grapt de oud-middenvelder in gesprek met de pers na de 3-1 nederlaag tegen Barcelona in de Champions League. "Dat is nou eenmaal de baan. Hij heeft het geluk dat hij bij Juventus kan beginnen, maar een geweldige spelerscarrière is niet genoeg. Je moet hard werken en je gaat niet veel slaap vatten." Pirlo zou volgens La Gazzetta dello Sport diverse aanwinsten op het oog hebben, zoals middenvelders Sandro Tonali (Brescia) en Nicolò Zaniolo (AS Roma).

De keuze van Juventus voor Andrea Pirlo is de juiste

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties