Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Grote teleurstelling bij Ronald Koeman: 'Het is altijd hetzelfde probleem'

Laatste update:

Koeman kreeg de vraag of hij voor een dergelijk scenario in de slotfase had gevreesd, vooral omdat Barcelona het duel maar niet in het slot kon gooien. "Ik was niet nerveus, maar je weet dat in een wedstrijd als deze, wanneer je een minimale voorsprong hebt, altijd dingen kunnen gebeuren", vertelde de Nederlander in gesprek met Spaanse media. "We hebben niet een tweede keer kunnen scoren om voor meer rust te kunnen zorgen. Daar zijn we teleurgesteld over. We hebben punten laten liggen die we niet mochten verspelen. Of ik teleurgesteld ben? Natuurlijk ben ik héél, héél teleurgesteld. Mogelijk zelfs nog meer dan afgelopen dinsdag", verwees hij naar de nederlaag in de Champions League.

"We hadden een zeer goede route in LaLiga afgelegd. En we waren vandaag niet op zeer grote problemen gestuit. Dit elftal moet deze wedstrijd op basis van kwaliteit winnen en dat hebben we niet gedaan." Barcelona, dat zeven competitieduels op rij had gewonnen, loopt zodoende maar één punt in op Atlético. "Het is niet moeilijker geworden dan het al was. De ruime achterstand was er al. Het is duidelijk dat geen enkel team onverslaanbaar is of dat er een team is dat alles gaat winnen. We hebben nog steeds opties, maar weer hebben we belangrijke punten laten liggen die iets extra's voor ons hadden kunnen betekenen."

Koeman kreeg vragen over het moment waarop Lenglet een strafschop veroorzaakte. Bijvoorbeeld of de trainer van Barcelona meer teleurgesteld was over het uitblijven van een tweede doelpunt of over de veroorzaakte strafschop. "Ik houd er niet van om de spelers de schuld te geven. Het gaat om het team. We hebben de wedstrijd gedomineerd en Cádiz speelde met veel spelers achter de bal. In aanvallend opzicht hebben we ons niveau niet gehaald. Er zijn fases in een wedstrijd waarin je het verschil moet maken. Door bijvoorbeeld anders te spelen. Een tegenstander kan altijd in de laatste minuten scoren."

Koeman had het bewuste moment naar eigen zeggen nog niet goed bekeken. "Ik heb de beelden snel gezien en ik denk dat het twijfelachtig was. Maar je kan ervoor fluiten", stelde de Nederlander. "Voor een verdediger is het belangrijk dat je weet waar je staat, waar een situatie zich afspeelt. Ik weet niet of Clément daar dat risico had moeten nemen en voor de bal had moeten gaan. Wellicht niet, maar ik moet het moment nog analyseren." Voor Koeman is de misstap in LaLiga niet onvergeeflijk, ook niet na het debacle tegen PSG. "Ik denk niet dat het onvergeeflijk is. Het was weliswaar een uitgelezen kans om de achterstand te verkleinen, maar tegelijkertijd is vandaag bewezen dat je hard moet werken en ook goed moet spelen om wedstrijden te winnen", benadrukte de voormalig bondscoach.

"We hebben punten verspeeld in een wedstrijd die we controleerden." Het was bovendien niet de eerste misstap dit seizoen tegen Cádiz. Iets meer dan twee maanden geleden, op 5 december vorig jaar, was de Zuid-Spaanse club zelfs met 2-1 te sterk voor de Catalanen. "We hebben vijf punten laten liggen tegen Cádiz. Dat kan gewoon niet. Het is altijd hetzelfde probleem. We klaren de klus niet voor het einde. We hadden twee of drie mogelijkheden om het af te maken, maar dat deden we niet", besloot de Nederlander. Barcelona speelt woensdagavond opnieuw in LaLiga en wederom in eigen huis als Elche op bezoek komt. Komende zaterdag wacht de altijd lastige uitwedstrijd tegen Sevilla, dat op 3 maart in het kader van de Copa del Rey op bezoek komt in het Camp Nou.

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
1
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
6
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0
Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
7
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties