Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Grote twijfels in Studio Voetbal over Gakpo en Antony in Premier League

Laatste update:

Vermeulen vindt de vraagprijs van Ajax voor Antony niet vreemd. "Iedereen begrijpt dat het heel bijzonder kan zijn. Braziliaans international. 82 wedstrijden voor Ajax, 24 goals en 22 assists." Over Gakpo is Vermeulen twijfelachtig. "We hebben er toch allemaal wel onze twijfels over of Gakpo een goede versterking is voor United?". Gakpo speelde de afgelopen jaren 145 wedstrijden voor PSV, waarin hij 45 keer scoorde en 37 assists afleverde.

Van Wonderen is het niet helemaal met de zekere Vermeulen eens over Antony. "Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik die twijfels ook nog wel heb met Antony. Als jij als club zijnde tachtig tot honderd miljoen euro moet investeren om Antony te halen… Geeft hij je de zekerheid dat hij iedere week het verschil gaat maken in de Premier League? Ziyech heeft die stap destijds ook gemaakt en die zit ook gewoon op de bank bij Chelsea."

Pierre van Hooijdonk vindt weer dat Antony, afgezien van de transfersom, een directe versterking is voor United. "Met Gakpo haal je geen speler die direct het elftal versterkt, met Antony wel. Gakpo is een heel goede speler die nog veel beter wordt, maar ik vind het nog geen basisspeler voor United." Beide buitenspelers dromen van het WK in Qatar. Antony speelde tot dusver negen interlands voor Brazilië, terwijl Gakpo zeven keer in actie kwam voor Oranje. Beiden waren goed voor twee treffers.

Meer nieuws

Chelsea stuurde Quilindschy Hartman na diens blessure veelzeggend bericht
6
Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
18
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
18
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
2
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties