Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Grote verrassing in transfersoap Sancho: 'Het besluit is definitief'

Laatste update:

Sancho werd maandenlang in verband gebracht met een uitgaande transfer bij de Bundesliga-club. Manchester United werd op een gegeven moment het concreetst en er zou al een persoonlijk akkoord zijn bereikt met de jongeling. Het was vandaag D-Day voor de Engelse club: als men er niet zou uitkomen met Dortmund, zou laatstgenoemde club een streep door de transfer zetten.

De club uit Manchester had naar verluidt 120 miljoen euro op tafel moeten leggen om Sancho over te nemen. De clubs kwamen er echter niet uit, waardoor de Engelsman ook volgend seizoen bij BVB speelt. Ed Woodward, verantwoordelijk voor het aan- en verkoopbeleid op Old Trafford, zou het genoemde bedrag te gortig vinden en daardoor bezig zijn geweest met andere constructies. Dortmund heeft de deur nu echter definitief dichtgegooid.

Zogezegd ligt Sancho dus niet tot medio 2022, maar een jaar langer vast. "We hebben zijn salaris afgelopen zomer al aangepast vanwege zijn prestaties. Daarbij hebben we ook zijn contract verlengd", legt Zorc uit. Sancho, afkomstig van Manchester City, speelt sinds 2017 voor Dortmund en heeft vooralsnog 34 keer gescoord en 43 assists afgeleverd in 99 wedstrijden voor de Duitse topclub.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
60
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties