Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Götze blijft nuchter onder kritiek: 'Soms ben je de hond, soms de boom'

Laatste update:

"Dat is voetbal. Soms ben je de hond, soms de boom. Dat hoort bij het spel", reageerde Götze zondag tijdens een persconferentie. Ondanks zijn mindere vorm is Duitsland hard op weg naar de knock-outfase op het EK. De regerend wereldkampioen heeft vier punten uit twee duels en mag het nog opnemen tegen Noord-Ierland.

Teammanager Oliver Bierhoff waakt echter voor onderschatting. "Teams hebben het lastig tegen kleinere landen als ze er niet in slagen om een hoog tempo te ontwikkelen. Wij hebben geen ploeg die zomaar even iets kan forceren. We moeten het hebben van onze technische kwaliteiten, van snel spel rond de zestien", zei hij.

-

Meer nieuws

Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
16
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
16
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties