Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Götze raakte al vroeg tegen Feyenoord geblesseerd en mist Go Ahead

Laatste update:

Over de wissel van Götze, die tegen Feyenoord (0-4 verlies) in de rust achterbleef in de kleedkamer, ontstond de nodige discussie. De nummer tien van PSV raakte tegen Feyenoord al in de tiende minuut geblesseerd, zo maakt Roger Schmidt dinsdag bekend. Het is onduidelijk hoe lang Götze uit de roulatie ligt. De aanvallende middenvelder was uitstekend aan het seizoen begonnen en staat na dertien officiële duels op vijf goals en vier assists.

PSV kan woensdag tegen Go Ahead mogelijk wel weer beschikken over Phillipp Mwene, die de topper tegen Feyenoord aan zich voorbij moest laten gaan. Sangaré traint vanaf dinsdag weer mee met de groep, maar voor de Ivoriaan komt het bezoek aan Deventer net te vroeg. Sangaré raakte geblesseerd bij zijn nationale elftal en miste de laatste drie wedstrijden van PSV.

Schmidt werd dinsdag op de persconferentie opnieuw gevraagd naar zijn wisselbeleid, bijvoorbeeld of hij Cody Gakpo met de kennis van nu opnieuw zou hebben gewisseld tegen Feyenoord. "Journalisten houden van deze vraag, maar om eerlijk te zijn denk ik als coach totaal anders. Het heeft geen enkele zin om terug te kijken", aldus de Duitser, die van zijn spelers geen klachten kreeg over de wissels. "Nee. Om eerlijk te zijn is er nog nooit iemand in mijn trainersloopbaan naar me toegekomen om te praten over wissels. Ik heb het de spelers ook niet gevraagd. Dat is niet mijn manier van werken."

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties