Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Götze sprak langdurig met Gözübüyük: 'Ik zag zoiets als dit al aankomen'

Laatste update:

Bekijk hier de persconferentie met Roger Schmidt en Mario Götze.

"Ik had het gevoel dat zich een situatie als deze zou kunnen voordoen en uiteindelijk gebeurde het ook", zei Götze over het allesbepalende moment aan het eind van de topper. Mauro Júnior kreeg de bal van dichtbij uiterst ongelukkig op de elleboog geschoten door Jens Toornstra, waarna Gözübüyük onverbiddelijk naar de stip wees. "Ik ben er niet blij mee", reageerde de aangeslagen Götze.

Gözübüyük besloot na overleg met Pol van Boekel, de VAR van dienst, níét te gaan kijken aan de zijlijn. "Ik heb de beelden wel bekeken", zei Götze na een diepe zucht. "Ik kan het niet begrijpen dat hij hier een penalty voor geeft. Ik kan het gewoon níet begrijpen." Net als zijn trainer Roger Schmidt is Götze boos dat de arbiter niet zelf ging kijken. "Daar neemt hij niet eens de moeite voor. Als hij was gaan kijken, zou hij zelf ook hebben gezien dat het nooit een penalty kon zijn."

Götze is in het algemeen absoluut niet te spreken over het niveau van de Nederlandse arbitrage. "Ik kan alleen kijken naar m'n eigen ervaringen van mijn tien jaar tijd in de Bundesliga. Het staat mij niet aan hoe sommige scheidsrechters zich gedragen in het veld. Dat vind ik af en toe een beetje vreemd. Niet specifiek deze scheidsrechter, maar meer in het algemeen." PSV kan alleen nog kampioen worden als Ajax in de laatste twee speelronden minimaal vijf punten verspeeld. "Officieel kan het nog, dus we hebben het niet uit ons hoofd gezet", zei Götze. "We gaan wel zien wat er gaat gebeuren. Meer kunnen we niet doen."

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties