Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardado: 'Het enige wat ik kan doen, is mijn excuses aanbieden'

Laatste update:

"Het enige wat ik kan doen, is mijn excuses aanbieden aan het hele land. Dit is erg pijnlijk en we moeten nu proberen om onze hoofden omhoog te houden, om hier sterker uit te komen", aldus de PSV'er, die niet echt een verklaring had voor de enorme nederlaag. "Ze hebben hun kansen benut. Ze scoorden twee keer uit hun eerste drie mogelijkheden en we dachten dat we nog terug konden komen als we zouden scoren. De 3-0 was echter de doodsteek."

Keuzeheer Osorio ging diep door het stof: "Ik heb het compleet verkeerd gedaan. Ik heb verkeerde keuzes gemaakt bij het maken van de opstelling en het kiezen van de strategie en tactiek. Ik had zo'n grote nederlaag nooit verwacht, maar dit is wel mijn verantwoordelijkheid. Ik bied aan alle Mexicaanse fans duizend keer mijn excuses aan. Ik schaam mij en neem de volledige verantwoordelijkheid voor dit verlies."

De krant Record sprak van een 'ridicule, historische en monumentale wedstrijd': "Een team zonder ziel is vernederd door een Chileens team dat er weinig moeite voor heeft hoeven doen om met 7-0 te winnen. De Mexicaanse voetbalbond FMF moet nu iets doen." Osorio lijkt echter niet te hoeven vrezen voor zijn baan, zo heeft sportief directeur Santiago Baños reeds aangegeven: "Nee, integendeel. We hebben alle vertrouwen in hem en zijn staf. Hij kan ons naar het WK van 2018 in Rusland leiden."

-
Denk jij dat Juan Carlos Osorio wordt ontslagen?

Meer nieuws

Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
0
Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
11
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
8
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties