Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardado: 'Je weet het nooit, maar ik denk niet dat PSV mijn eindstation is'

Laatste update:

"Je weet het natuurlijk nooit in het voetbal, maar ik denk niet dat PSV mijn eindstation is", verklaart Guardado in een interview met ELF Voetbal. "Ik hoop ooit terug te keren naar Mexico voor mijn laatste stappen als voetballer en zal mijn carrière dus waarschijnlijk niet bij PSV afsluiten."

Tot die tijd geniet hij met volle teugen van zijn (sportieve) leven in Nederland en Europa. "Ik voel me echt thuis en dit is een fijne plek voor mijn zoon om op te groeien", aldus Guardado. "Maar het is mijn grootste wens om mijn carrière af te sluiten bij mijn familie in Mexico. Dat kan hier nu eenmaal niet."

PSV nam de speler vorig jaar over van Valencia, waar hij meestentijds genoegen moest nemen met een reserverol. Guardado groeide al snel uit tot een belangrijke kracht in het elftal van Phillip Cocu. In zijn eerste jaar in Eindhoven won hij meteen de landstitel.

Andrés Guardado is de beste aankoop die PSV de afgelopen vijf jaar heeft gedaan

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties