Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola baalt en moppert op veld: 'We hebben genoeg gecreëerd'

Laatste update:

"Natuurlijk kunnen wij nog door naar de finale. In de Allianz Arena, met onze fans? Ja, zeker", sprak de Catalaanse coach na de wedstrijd in Madrid. "Ik vond 75 procent van ons spel dik in orde. We hebben eigenlijk genoeg gecreëerd tegen Atlético", aldus de trainer van Bayern, die wel mopperde op de UEFA. "Als zij accepteren dat er op zulke velden wordt gespeeld, dan zal het wel oké zijn...", sprak Guardiola.

Philipp Lahm liet weten dat Bayern na rust echt goede kansen had om te scoren. Het viel zijn team aan te rekenen dat die stuk voor stuk niet verzilverd werden, vond de aanvoerder. "Het is balen dat we nu geen uitdoelpunt hebben. De kansen waren er voor." David Alaba, die van afstand de lat trof, vond dat zijn team na rust de betere was in Madrid. "Helaas ging geen van die mogelijkheden erin. Maar alles kan nog! Wij weten dat we thuis geweldig kunnen spelen, we gaan er alles aan doen de finale te bereiken."

-
Denk je dat Josep Guardiola met Bayern weer strandt in de halve finale?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
5
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
22
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
74

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties