Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola benadrukt: 'We gaan verliezen, dat gaat echt gebeuren'

Laatste update:

"We gaan verliezen, dat gaat echt gebeuren", zo benadrukte Guardiola na de zege in het John Smith's Stadium, waar Sergio Agüero en Raheem Sterling een eigen doelpunt van Nicolás Otamendi wegpoetsten. "Vandaag ging het maar net goed, het gaat dus op een dag gebeuren. Als we een wedstrijd per week zouden spelen, zou ik je zeggen dat het moeilijk zou zijn om punten te laten liggen."

"Maar als je elke drie dagen een wedstrijd speelt... Als je kijkt naar het programma van december en januari. We moeten in de Champions League nog naar Shakhtar Donetsk. Het is onmogelijk. We gaan verliezen, maar het gaat erom hoe we daar tijdens en na die wedstrijd mee omgaan. Dat is belangrijk." Manchester City is nu al achttien officiële duels op rij ongeslagen. "Dat is een ongelooflijk aantal. In de Premier League hebben we elf keer op rij gewonnen. We verkeren in goede vorm."

"Ik ben erg blij met deze overwinning. Ik weet dat onze fans hier zijn. Ze kunnen blij zijn, ze zagen hun spelers tot de laatste seconden strijden. Dat vind ik het belangrijkste. Het was een echte competitiewedstrijd. De winter is aangebroken. Dit soort situaties, dit soort wedstrijden, met minder tijd om te herstellen dan de tegenstander, het fysieke spel, met tien spelers verdedigen... Het was zo moeilijk in hun strafschopgebied. Het is goed om dit mee te maken. We willen kampioen worden en je kan geen makkelijke wedstrijden verwachten. Je moet dit allemaal meemaken."

-
Denk jij dat Manchester City dit seizoen een wedstrijd gaat verliezen?

Meer nieuws

Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
0
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
7
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
36
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties