Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola erkent: 'Het kan zijn dat we de Champions League niet halen'

Laatste update:

Als Manchester City vandaag wint, staan the Citizens boven Arsenal en Liverpool. De strijd om een plek bij de eerste vier is echter hevig. Josep Guardiola werd bovendien aangesteld om de club meer succes in de Champions League te bezorgen. Het missen van een toegangsbewijs voor de volgende editie van het miljardenbal zou dan ook een enorme domper zijn. "Het kan zijn dat we ons niet kwalificeren", zo erkent de Spanjaard.

"Op dit moment vallen we buiten de top vier. Maar laten we het einde van het seizoen afwachten en dan horen jullie mijn mening erover. Laten we tot het einde erom vechten. Laat mij dat in ieder geval proberen, vechten." Sinds de 4-0 nederlaag bij Everton laat Manchester City weer goed voetbal zien. Daar hebben jongelingen als Leroy Sane en nieuwkomer Gabriel Jesus een belangrijk aandeel in.

Guardiola weet dat zijn defensie veel dertigers kent: Pablo Zabaleta (32), Bacary Sagna (33), Gaël Clichy (31) en Aleksandar Kolarov (31). Dat is in de optiek van de manager echter geen reden om komende zomer afscheid te nemen. "Zij zijn ook belangrijk. We kunnen in een seizoen niet alles gaan veranderen. Ik weet hoe belangrijk Yaya Touré, Kolarov en Gaël zijn. En ik weet de rol van Pablo in de kleedkamer. Uiteindelijk zijn de oudere spelers het hart van het team, voetballers die de club kennen."

-
Denk jij dat Manchester City dit seizoen bij de eerste vier eindigt?

Meer nieuws

'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
0
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
1
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
5
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
42
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
7
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
64

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties