Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola: 'Feyenoord speelt beter dan de resultaten doen vermoeden'

Laatste update:

"Ik heb Feyenoord vaak gezien. Ze spelen beter dan de resultaten doen vermoeden. We zijn al gekwalificeerd. We willen nu in de volgende ronde de tweede wedstrijd thuis spelen. Dus we willen winnen", wordt Guardiola tijdens de persconferentie geciteerd door het Algemeen Dagblad. "We hebben veel spelers, er zullen wel verse spelers meedoen. Maar noem het geen B-elftal. Tegen Napoli speelden Ilkay Gündogan en Danilo. Is dat dan een B-ploeg?"

Meer: Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers

Guardiola bekeek de wedstrijden van Feyenoord naar eigen zeggen via zijn laptop. "Ik kijk dan waar ze ruimtes laten en waar niet. Ik heb ze gezien tegen Shakthar Donetsk, maar ook de wedstrijd van afgelopen weekeinde", vervolgt de Spaanse oefenmeester, wiens ploeg momenteel tot de favorieten voor de eindzege in de Champions League wordt gerekend. "Dat mensen ons nu bij de favorieten zetten in de Champions League, voelt als een eer."

"Vooral omdat deze club niet de historie heeft om in het rijtje Bayern München, Barcelona, Juventus en Real Madrid te staan. Maar we weten ook: we hebben nog niets", aldus Guardiola, die tot slot nog een politiek statement wilde maken. "Er zitten politici in de gevangenis, iedereen weet dan wel waar ik het over heb. Ik hoop dat ze snel worden vrijgelaten zodat ze weer bij hun families kunnen zijn. Daarom draag ik vandaag geel op mijn trainingsjack."

Zie jij Feyenoord een resultaat halen bij Manchester City?

Meer nieuws

Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
1
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
0
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
13
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties