Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola geeft spelers één opdracht na galavoorstelling in Etihad Stadium

Laatste update:

Na het 1-1 gelijkspel in Santiago Bernabéu was Real in de return een makkelijke prooi voor City. Bij rust stond het al 2-0 en na het laatste fluitsignaal prijkte er een 4-0 eindstand op het scorebord. Sportieve revanche voor Guardiola, daar City vorig seizoen nog geëlimineerd werd door Real in de halve finale. "We hadden nog steeds die pijn in onze buik van afgelopen jaar en dat hebben we vandaag allemaal gekanaliseerd. Het gaf ons energie", sprak de Spaanse manager na afloop.

Volgens Guardiola had City afgelopen seizoen al recht op meer. "Het was heel moeilijk omdat we toen vergelijkbaar speelden met vandaag. Ik herinner me dat Toni Kroos in een interview zei dat ze met 10-1 of 10-2 hadden kunnen verliezen bij ons. Dus toen we Real Marid lootten, zei ik: 'Ja, dat wil ik'. Ik wilde het omdat volgens mij alles vandaag er was: de energie die we hadden vanwege een jaar bekritiseerd worden omdat we geen karakter zouden hebben gehad toen we verloren."

City ligt zo nog altijd op koers om de tweede Engelse club in de geschiedenis te worden die de treble wint (na Manchester United in 1998/99). Het staat met nog drie duels te gaan vier punten los in de Premier League, speelt op 3 juni de FA Cup-finale en een week later de eindstrijd in de Champions League. "We zijn er nu en de spelers kunnen er aan denken, het visualiseren", zei Guardiola erover. "We moeten nog één wedstrijd winnen in de Premier League, dan treffen we onze buren in de beker en hebben we de Champions League-finale tegen een Italiaans team. Het plezier daar te zijn en tegen Internazionale te spelen is onbetaalbaar. We gaan ervan genieten."

Ancelotti vreest ondanks uitschakeling niet voor toekomst
Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti toonde zich woensdag een waardig verliezer. De Italiaan erkende met afstand de mindere ploeg te zijn geweest, maar vreest niet dat de eliminatie gevolgen voor hem persoonlijk zal hebben. "Niemand twijfelt aan mij. Ik denk dat de president onlangs heel duidelijk was: dit is een mogelijkheid om ons te verbeteren. Volgend jaar ben ik hier om nog een keer te vechten voor de Champions League."

Champions League
Manchester City
4 - 0
Real Madrid

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
67
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties