Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola geïmponeerd: 'Hij is misschien wel de beste trainer ter wereld'

Laatste update:

"Ik weet niet wie van ons de armen sneller beweegt", vertelt de Spanjaard. "Of het ook helpt? Ik denk het niet, want de spelers horen je toch niet. Ik denk dat ik mijn spelers juist in verwarring breng, maar ik heb mezelf niet onder controle. Soms ben je zo betrokken bij een wedstrijd, dat je je spelers beter wilt maken of iets wilt corrigeren. Maar daar heb je ook tien minuten voor in de pauze, en het kan misschien een dag later ook, of als de wedstrijd even stil ligt. Hopelijk word ik in de toekomst kalmer. Dat zou goed voor me zijn."

Meer: Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers

Conte kende een moeizame start bij Chelsea, maar heeft the Blues inmiddels volledig op de rit. De laatste zeven competitiewedstrijden werden gewonnen, wat volgens Guardiola veel zegt over de sterkte van de Londenaren. Chelsea is door de topvorm opgeklommen naar de koppositie. "Conte is momenteel zonder twijfel een van de beste trainers ter wereld, misschien wel de beste", citeert de Engelse pers. "Chelsea was van meet af aan een titelkandidaat. Hij heeft het fantastisch gedaan bij Juventus en het nationale elftal van Italië. Of het nu in de Serie A of voor de nationale ploeg is, je kunt zijn kracht zien."

-
Hoe eindigt Manchester City - Chelsea zaterdagmiddag?

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
3
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
8
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties