Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola haalt vernietigend uit: 'Die man moet zo enorm jaloers zijn'

Laatste update:

Tebas sprak eerder van 'financiële doping' bij Manchester City en PSG en dinsdag plaatste hij zijn vraagtekens bij de uitspraak van het CAS om the Citizens volgend seizoen 'gewoon' toe te laten tot de Champions League. De baas van LaLiga vroeg zich af of het CAS wel de juiste instantie was om een dergelijk besluit te nemen. "Die man moet zo enorm jaloers zijn. Hij is een geweldige expert op het gebied van juridische zaken, de volgende keer vragen we aan hem welke rechtbank ons moet berechten. Ze kunnen zich beter focussen op de gang van zaken in LaLiga", zo slaat Guardiola op de persconferentie in aanloop naar het duel tussen Manchester City en Bournemouth terug naar Tebas.

"Dit zijn mensen die het prima vinden, als het goed voor hen is. Maar als er iets hun nadeel is, is het een probleem voor de anderen. We zullen volgend seizoen Champions League spelen, meneer Tebas. Wat we deden, hebben we netjes gedaan", gaat de Spaanse manager van Manchester City in felle bewoordingen verder. "We verdienen het om hier te zijn, we verdienen het om sterker te worden. Er werken geweldige mensen bij deze club, die er alles aan doen om de fans trots te maken. We hoeven geen toestemming te vragen om hier te zijn."

"Wanneer we verliezen, schud ik hen de hand en feliciteer ik hen, dat hebben altijd gedaan. Als je het er niet mee eens bent, moet je bij onze directeur en voorzitter aankloppen. Ga niet fluisteren. Er is heel veel geld geïnvesteerd, maar in de goede dingen. We zijn niet geschorst, we hebben de Financial Fair Play-regels gevolgd. Als dat niet het geval was, waren we wel geschorst. Mensen moeten begrijpen dat we er nu zijn en in de Premier League en Champions League mee proberen te gaan met de eliteclubs", besluit Guardiola zijn relaas.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties