Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Guardiola heeft de Italiaanse verdediger verspild en geruïneerd'

Laatste update:

"Italiaanse passie. Dat is niet alleen tijdens de wedstrijd, maar iedere dag en iedere training. Hij is als een sergeant. We voelden iets speciaals aan de sfeer met hem in de jaren bij Juventus en de Italiaanse ploeg. Wanneer je klaar bent met trainen, ben je dood. Niet moe, maar dood. Je kan dat alleen doen als je gelooft in wat hij doet. We waren veertig dagen in Frankrijk tijdens het EK en het was alsof we in een andere wereld zaten", herinnert Chiellini zich in gesprek met de Daily Mail.

"Je bent voor honderd procent met hem. Conte creëert dan een sfeer waarin iedereen elkaar energie geeft. Hij is zeker een van de beste trainers", vervolgt de verdediger van Juventus. Na het vertrek van Conte ging het minder met de Italiaanse ploeg, die zich niet wist te plaatsen voor het WK. "Dat voelt echt als een steen in mijn maag, het gaat geen goede zomer worden. Ik zal ergens wel de scores bekijken, maar ik kan me niet voorstellen dat ik voor de televisie zal zitten om de wedstrijden te kijken."

"Josep Guardiola heeft de Italiaanse verdediger verspild en geruïneerd. Hij is een fantastische trainer, met een geweldige filosofie. Maar Italiaanse trainers hebben geprobeerd hem te imiteren en daardoor zijn we de afgelopen tien jaar onze identiteit verloren. Hoeveel goede verdedigers hebben we afgelopen tien jaar voortgebracht? Ik hoop dat we het Italiaanse voetbal nu weer opnieuw kunnen starten, want het missen van het WK is het bewijs dat het niet goed gaat", concludeert Chiellini, die twee persoonlijkheden zegt te hebben.

"Op het veld moet ik een strijder zijn om te top te halen. Ik ben niet geboren met technische kwaliteiten, ik moest me verbeteren en hard werken", stelt de Italiaan. "Honderden spelers hebben fysieke en technische kwaliteiten, maar er zijn er maar weinig die het halen. Ik was nooit de beste van mijn leeftijdscategorie. Eigenlijk was ik een beetje het lelijke eendje, omdat ik niet de mooiste speler ben om naar te kijken. Maar ik heb het wel gehaald. Er is geen geheim: het gaat om passie en de wil om te slagen."

Denk jij dat Antonio Conte volgend seizoen nog de manager van Chelsea is?

Meer nieuws

Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
3
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
6
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
11
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties