Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Guardiola heeft nog geen geluk bij grote schoonmaak City-selectie'

Laatste update:

De Spaanse oefenmeester heeft volgens de Daily Mirror een lijstje gemaakt met spelers die niet in zijn plannen voorkomen en daarop schitteren de namen van onder anderen Wilfried Bony, Yaya Touré, Jesús Navas en Aleksandar Kolarov. City zou daarom graag afscheid nemen van deze spelers, die allemaal voor veel geld werden aangetrokken, maar lijkt nog niet echt succes te hebben op de markt.

De club betaalde Swansea City in 2015 bijvoorbeeld 32,2 miljoen euro voor Bony en wil daar nu ook ongeveer dertig miljoen van terugzien bij een eventuele transfer. Dit heeft gegadigden als Swansea, Besiktas en een aantal Amerikaanse en Chinese clubs voorlopig afgeschrikt. Bij Touré vormt het salaris het belangrijkste obstakel: de Ivoriaan verdient in Manchester 260.000 euro per week en gaat naar verwachting het laatste jaar van zijn contract gewoon uitdienen, aangezien het onwaarschijnlijk lijkt dat een andere club hem hetzelfde kan en wil bieden.

Denk jij dat Manchester City deze spelers nog weet te verkopen voor het einde van de transferperiode?

Meer nieuws

Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
1
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
8
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
0
Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
5
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - PEC Zwolle
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties